Листа на производи

 • ЧАДЕН СВИНСКИ БУТ
 • ЧАДЕНА ХАМБУРШКА СЛАНИНА
 • ЧАДЕНА СВИНСКА ПЕЧЕНИЦА
 • ЧАДЕН СВИНСКИ БУТ
 • ШУНКА ДЕЛИКАТЕС
 • ШУНКА СПЕЦИЈАЛ
 • ЧАДЕНО ШПИЦ РЕБРО
 • ДЕЛИКАТЕСЕН КОЛБАС СО ПРАЗ
 • КРАЊСКИ КОЛБАС
 • СКАРАЏИСКИ КОЛБАС
 • СКАРАЏИСКИ ПИКАНТЕН КОЛБАС
 • ДОМАЌИНСКИ ТЕНОК КОЛБАС
 • ПИЛЕШКА ПОСЕБНА
 • ПИЛЕШКА ВИРШЛА
 • пилешка посебна
 • ПИЛЕШКИ ПАРИЗЕР
 • ПИЛЕШКИ ГРАДИ СПЕЦИЈАЛ
 • ПИЛЕШКИ ГРАДИ ДЕЛИКАТЕС
 • ЧАДЕН ПИЛЕШКИ КРАТОК БАТАК
 • ЧАДЕН МИСИРКИН КРАТОК БАТАК
 • јунески суџук
 • ЧАДЕНО ЈУНЕШКО ФРИКАНДО
 • ЈУНЕШКИ ДЕБЕЛ КОЛБАС
 • ЈУНЕШКИ ТЕНОК КОЛБАС